Fotokurs

Gjennom fotokurset for nybegynnere lærer du å utnytte den fantastiske
kvaliteten dagens kameraer tilbyr til det fulle.
Med denne kunnskapen på plass, ligger alt til rette for at du kan skape de bildene du ønsker.

Med tilrettelagte oppgaver tar vi for oss både de tekniske og praktiske utfordringene ved ulike typer fotografering. På den måten legger vi grunnlaget for at du etter endt kurs kan leke deg med foto av natur og landskap, barn, makro, i studio, på location og mye mer.

Kombinerer du kunnskap og fantasi kan du komme så langt du vil!

Det jobbes kun digitalt på kurset og det er mulig å låne utstyr om du trenger det. Et speilreflekskamera er å foretrekke for maksimal utbytte av kurset, men ikke et must. Kurset er bygd opp slik at du kan benytte det meste av kunnskapen uansett type kamera.

Med mobilt utsyr kan kurset gjennomføres nær sagt hvor som helst. Det er det en fordel om vi kan disponere et middels stort rom til studio og kursrom.

Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om kurset.

Lightroom kurs

Ønsker du bedre oversikt over bildene dine? Mulighet til å finne frem bildene raskere, redigere flere bilder på en gang, rask gjennomgang og sortering av nye bilder?

Adobe Lightroom er et fantastisk verktøy som virkelig gjør det morsomt å etterbehandle selv store mengder bilder. Fra Lightroom kan du sortere, organisere, merke, redigere, lage slideshow, printe og til og med publisere bildene på web. Alt fra samme programmet!

Kurset tar deg gjennom de viktige funksjonene trinn for trinn på en logisk og lettfattelige måte med praktiske oppgaver. Etter endt kurs har du mulighet til å virkelig utnytte Lightroom til det fulle.

Kurset passer like godt for enkeltpersoner som grupper og kan tas i en bolk eller deles opp.

Egne prosjekter og TFP

Egne prosjekter er kanskje noe av det meste spennende og lærerike
å gjøre som fotograf. Det å utfordre seg selv både kreativt og teknisk
setter i gang prosesser som kan gi spennende resultater.

Kunne du tenkte deg å være med på slike prosjekter, eller ønsker du å prøve deg som modell så ta gjerne kontakt. Jeg kan også være behjelpelig med TFP fotografering hvis du ønsker å utvide porteføljen din. Ved TFP og prosjektfotografering benytter jeg vanlige TFP og ev. model release kontrakter.